USLUGE


Dete ima temperaturu?

PEDIJATRIJA


Pregledi dece i omladine u ordinaciji i na terenu, preventivni rad sa decom i omladinom, vakcinacija dece, razvojno savetovalište, savetovalište za roditelje dece obolele od hroničnih bolesti, itd.Plašite se budućnosti?

PSIHOTERAPIJA


Psihološka podrška osobama koje se ne osećaju sigurno, teško se nose sa emocijama, depresiojom, imaju ankskiozne ili panične napade, trpe nasilje bilo koje vrste, u procesu su žalovanja, potrebno im je osnaživanje i podrška, itd.Pregledajte mladeže

DERMATOLOGIJA


Pregledi neuropsihijatra ordiniranje i kontrola terapije, rad sa pacijentima obolelim od Alchajmerove bolesti i demencije, neuropsihološko testiranje, psihološka procena…Imate glavobolju?

OPŠTA PRAKSA


Nullam eleifend lectus a tortor interdum, non sodales ante vehicula. Proin consequat, at commodo.Ne možete do ordinacije?

KUĆNE POSETE


Uključuju: preglede i kontrole lekara, ordiniranje terapije (injekcije, infuzije), psihološka podrška pacijenata…Treba li vam terapija?

PSIHIJATRIJA


Pregledi neuropsihijatra ordiniranje i kontrola terapije, rad sa pacijentima obolelim od Alchajmerove bolesti i demencije, neuropsihološko testiranje, psihološka procena…Treba vam profesionalna orijentacija?

PSIHOLOG


Praesent convallis tortor et enim laoreet, vel consectetur purus latoque penatibus et dis parturient.Teško podnosite bol?

TERAPIJA BOLA


Terapija bola koju vodi prof. dr Nebojša Knežević posebna je aktivnost koja se realizuje u ordinaciji.


beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.