Savetovalište o ishrani


U skladu sa potrebama i ličnim zahtevima naših pacijenata razvili smo i usavršavamo i ovu oblast u medicini. Zdravi stilovi života, pravilna, zdrava ishrana, regulisani biohemijski parametri u krvi, bez gladovanja, iscrpljivanja, mučenja, san je svake osobe koja ima problema sa kilogramima ili ima povišene vrednosti šećera u krvi, holesterola, triglicerida, i sl.

Zbog navedenih razloga, nako razgovora sa pacijentom i njegovih želja i potreba za svakoga pacijenta kreiramo režim ishrane prihvatljiv za svakog pacijenta individualno.

Iz želje za stalnim usavršavanjem i pružanjem što kvalitetnije usluge prošli smo edukaciju i trening za niskoproteinsku dijetu, kod nas poznatu kao Protekal dijeta.

Evo i reči nekih naših pacijenata koje govore više od nas samih:

  • Bez obzira na gladovanje i svakodnevne vežbe, uvek mi je bilo viška 5-6 kg sa kojima nisam znala šta ću. Konačno sam se odlučila u došla u Beomed gde sam uz punu podršku i savete (a to mi je mnogo značilo jer dosta putujem, a sa doktorkom sam mogla da se čujem i putem skajpa kad mi zatreba) “skinula” I preko tih čuvenih 5-6 kg! Oduševljena sam. Uz put sam I naučila šta da jedem, kako da spremam, pa svoju težinu I dalje održavam.

    M.S. (59 godina)
  • Prvenstveno sam došla zbog povišenih vrednosti holesterola, koje više nisam mogla da kontrolišem. Jako sam se loše osećala. Sada, uz niskoproteinsku dijetu i sve što sam naučila o ishrani i načinu pripremanja hrane, uživam i u svome izgledu, a i pri svakom odlasku u laboratoriju na kontrolu.

    P.F. (45 godina )

Savetovalište o prevenciji bolesti


Posebnu pažnju posvećujemo prevenciji ozbiljnih hroničnih oboljenje, u medicini poznatih kao hronične nezarazne bolesti (povišen ptirisak, kardiovaskularna oboljenja, neurološka oboljenja, reumatološka oboljenja, karcinomi, i dr.). Obzirom na ozbiljnost situacije u broju obolelih od karcinoma dojke i karcinoma endometrijuma, a radi sagledavanja situacije svake individualno pacijentkinje, svakog utorka sve naše pacijentkinje imaju 50% popusta u programima koje im pružamo.

Savetovalište o zdravim trendovima


Na zahtev pacijenata kreirane su i aktivnosti koje pomažu i podržavaju naše pacijente u odabiru za njih najadekvatnijih režima ishrane, fizičkih aktivnosti, različitih tretmana, I sl.