[column size=“1/2″]

HOLISTIČKI CENTARTai Chi Chuan

Holistički centar BEOMEDA deo je našeg centra za prevenciju. Nastao je kao logična posledica rezultata aktivnosti koje smo kreirali u Beomedovom centru za prevenciju, a sve u cilju promocije zdravlja, zdravih stilova života, uspostavljanja balansa duha i tela, prevenciji određenih zaraznih i nezaraznih bolesti koje, na žalost, uzimaju maha I kod nas.
Osnovni cilj Beomedovog holističkog centra je kreiranje kompleksnog i kompletnog holističkog programa psihofizičkog ozdravljenja (koji je nastao na temeljima i rezultatima vešegodišnjeg iskustva profesionalaca angažovanih u Beomedu, kao i profesionalnom i ličnom saradnjom sa timom SunMoonStar salona lepote i fitnes centra). Radeći na pojedinačnim programima našeg preventivnog centra (kreiranje individualnih režima ishrane, programi detoksikacije, promocija zdravih stilova života, psihološka podrška, promotivni i edukativni programi tradicionalne medicine, i sl.) i osluškujući potrebe naših pacijenata i svih zainteresovanih došli smo do osnovnog postulata holizma (grčka reč, holon) istina je uvek samo u celini, tj. organizam u fiziološkom, psihološkom i socijalnom smislu može da funkcioniše samo kao celina.

 

Beomedov holistički centar nudi programe zdravih stilova života, kao što su: porodične i dečije aktivnosti, psihološka podrška, programi zdrave ishrane, detoksikacija a u pripremi su drugi programi.

Beomedov holistički centar posvećen je svima koji tragaju za optimalnom ravnotežom tela, duha i misli.

Naša misija – uspostaviti ravnotežu između onoga kako se osećamo, šta osećamo i kako razmišljamo

Član protekal tima
[/column]
[column size=“1/2″]

SAVETOVALIŠTA

Savetovalište o ishrani

U skladu sa potrebama i ličnim zahtevima naših pacijenata razvili smo i usavršavamo i ovu oblast u medicini. Zdravi stilovi života, pravilna, zdrava ishrana, regulisani biohemijski parametri u krvi, bez gladovanja, iscrpljivanja, mučenja, san je svake osobe koja ima problema sa kilogramima ili ima povišene vrednosti šećera u krvi, holesterola, triglicerida, i sl.

Zbog navedenih razloga, nako razgovora sa pacijentom i njegovih želja i potreba za svakoga pacijenta kreiramo režim ishrane prihvatljiv za svakog pacijenta individualno.

Iz želje za stalnim usavršavanjem i pružanjem što kvalitetnije usluge prošli smo edukaciju i trening za niskoproteinsku dijetu, kod nas poznatu kao Protekal dijeta.

Evo i reči nekih naših pacijenata koje govore više od nas samih:

[quote align=“center“ color=“#COLOR_CODE“]M.S. (59 godina): Bez obzira na gladovanje i svakodnevne vežbe, uvek mi je bilo viška 5-6 kg sa kojima nisam znala šta ću. Konačno sam se odlučila u došla u Beomed gde sam uz punu podršku i savete (a to mi je mnogo značilo jer dosta putujem, a sa doktorkom sam mogla da se čujem i putem skajpa kad mi zatreba) “skinula” I preko tih čuvenih 5-6 kg! Oduševljena sam. Uz put sam I naučila šta da jedem, kako da spremam, pa svoju težinu I dalje održavam.
[/quote]

[quote align=“center“ color=“#COLOR_CODE“]P.F. (45 godina): Prvenstveno sam došla zbog povišenih vrednosti holesterola, koje više nisam mogla da kontrolišem. Jako sam se loše osećala. Sada, uz niskoproteinsku dijetu i sve što sam naučila o ishrani i načinu pripremanja hrane, uživam i u svome izgledu, a i pri svakom odlasku u laboratoriju na kontrolu.[/quote]

Savetovalište o prevenciji bolesti

Posebnu pažnju posvećujemo prevenciji ozbiljnih hroničnih oboljenje, u medicini poznatih kao hronične nezarazne bolesti (povišen ptirisak, kardiovaskularna oboljenja, neurološka oboljenja, reumatološka oboljenja, karcinomi, i dr.). Obzirom na ozbiljnost situacije u broju obolelih od karcinoma dojke i karcinoma endometrijuma, a radi sagledavanja situacije svake individualno pacijentkinje, svakog utorka sve naše pacijentkinje imaju 50% popusta u programima koje im pružamo.

Savetovalište o zdravim trendovima

Na zahtev pacijenata kreirane su i aktivnosti koje pomažu i podržavaju naše pacijente u odabiru za njih najadekvatnijih režima ishrane, fizičkih aktivnosti, različitih tretmana, I sl.

[/column]

beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.