Trening program Dame u svetu biznisa nastao je kao logičan nastavak individualnog rada sa visoko pozicioniranim damama, zaposlenim u domaćim i internacionalnim kompanijama i organizacijama, a na osnovu iskustva i profesionalnog, skoro dve decenije, uspešnog angažovanja doktorke Ćirković u državnim i privatnim ustanovama, isto kao i u međunarodnim i domaćim organizacijama.

  • Kako postići što bolje rezultate?
  • Kako znati da niste ni preterale, ni podbacile, a istovremeno ni napustile svoju originalnu, dobru ideju? Kako se suočiti sa svim izazovima kreiranim za muško društvo, a istovremeno ostati dama, veliki prijatelj, poštovana majka, voljena kćerka?
  • Kako iskoristiti samo 24h dnevno za posao, partnera, decu, prijatelje, sebe i biti srećna i zadovoljna u svim ulogama i što je najbitnije zdrava?

Na ova i još mnoga druga pitanja zajedničkim radom, individualnim angažovanjem, uz liderstvo doktorke Ćirković odgovaraćete u posebno kreiranim radionicama.

Radionice se izvode jednom u 30 dana, vikendom i traju od 10h do 17h.  Ponedeljkom od 18h do 21h učesnice dobijaju gratis vreme za svoje individualne uvide i zadatke na kojima će raditi do sledećeg susreta, a koji su neophodni za njihov lični rast i razvoj.

Ukupan broj radionica I nivoa razvoja je 8 i svaka radionica je posebna tematska celina (komunikacije, telesni procesi, sindrom Pepeljuge, antistres program, selfmarketing, itd.).

Gosti iznenađenja su angažovani u skladu sa temom radionice.

Broj mesta je ograničen zbog adekvatnog rada i maksimalnog učinka za svaku učesnicu.

Ovogodišnji ciklus počinje 29. i 30. oktobra 2016. godine. Sve zainteresovane dame treba da pošalju pismo zainteresovanosti i kratku biografiju na email kontakt@beomed.rs do 15.10.2016.godine nakon čega će biti kontaktirane radi daljih dogovora i uputstava.