U okviru jesenjeg Festivala zdravlja koji se dešava u Beogradu krajem meseca, održaće se i tribina dr Ćirković, pod nazivom “Tražih lek,  naiđoh na samu sebe”, u centralnom holu Doma omladine 22. septembra, sa početkom u 18 časova.

Tribina se održava u saradnji sa Udruženjem žena obolelih i lečenih od raka dojke “Budimo zajedno”, u okviru kojeg dr Ćirković već ima kontinuiranu saradnju u vidu besplatne grupne podrške po principima geštalt psihoterapije, za obolele žene i članove njihovih porodica.

Pozivamo sve  zainteresovane da dođu tribinu na kojoj će kroz prikaz rada psihološke podrške ženama obolelim od karcinoma dojke biti prezentovan značaj balansa tela, psihe i duha, a razgovaraćemo i pokazati da psihološka podrška koju su žene dobile podrazumeva i priče o majčinstvu, o deci, o ljubavi, o adekvatnoj terapiji, adekvatnoj ishrani, smrti.

Jesenji Festival zdravlja okuplja domove zdravlja i bolnice, privatne ordinacije, apoteke i farmaceutske kuće, kao i fitnes, wellness i banjske centre i proizvođače zdravih proizvoda, a ulaz na festival je besplatan. Na manifestaciji će se predstaviti više od 80 izlagača i održati mnogo predavanja na temu zdravlja i zdravih načina života.

Save

Attachment