Nakon održane tribine „Tražih lek i nailazim na samu sebe“ na Jesenjem Festivalu zdravlja u Domu omladine i svih lepih i mome uhu dragih za čuti komentara, zamoljena sam da istu tribinu ponovim. Naravno, pristala sam. Zakazan je i novi termin 12. oktobar (sreda) u 17 časova. Mesto održavanja je prostor (nekadašnja mesna zajednica) koji koriste dame, članice udruženja „Budimo zajedno“, ulica Cetinjska broj 2.

Tribina će se isto zvati, samo što neće biti baš ista. I to je i logično – drugo mesto, drugi povod, druga situacija, druga publika, ja druga posle probijanja leda na ovu temu prvi put u Domu omladine. Što bi psihoterapeuti rekli – novo polje. A novo polje sa sobom donosi i novu energiju i nove kontakte i kokreacije.

Ovoga puta tribinu sam (zbog reakcija i komentara) posvetila isključivo ženama! Tako naslov tribine ostaje isti „Tražih lek i nailazim na samu sebe“ kao i sam cilj tribine. Ovoga puta tribina ima podnaslov „Ženske priče – mi o nama, za nas i zbog nas“. Mi lepe, mi „ružne“, mi debele, mi mršave, uspešne, razočarane, povređene, voljene, priznate i nepriznate, viđene i neviđene…. Zajedno ćemo govoriti o zdravlju, zdravim stilovima života, šemama po kojima živimo i postojimo, njihovom nastanku, načinima komunikacije, o našem telesnom, o našoj veri i neveri, o našoj duši. Sve ćemo pratiti kroz ciklus geštalt formiranja i destrukcije. Biće iznenađenja, biće interaktivno, biće eksperimenata. Sve u cilju da se okrenemo sebi i počnemo da osluškujemo svoje telo.

nova-tribina-trazih-lek-nailazim-na-samu-sebe-v

Ima još jedan uslov, za one koji žele, naravno – dođite na tribinu onako kako biste želele da se obučete, počešljate ili našminkate, a ne smete ili ne možete ili nije profesionalno ili nije u trendu.

Dobrodošle!

Save

Attachment