Vikend u znaku podrške i osnaživanja. Dođite i vi na manifestaciju Nađi vreme za sebe i mene i pitajte dr Ćirković sve što do sada niste bili u prilici ili stigli.

U subotu 15. oktobra u TC Ušće ispred prodavnice Swarovski, održaće se manifestacija Nađi vreme za sebe i mene koju organizuje udruženje Budimo Zajedno. Cilj okupljanja je da se ženama u direktnom kontaktu približi i na što jednostavniji način pojasni značaj preventivnih pregleda i redovnih kontrola, važnost odazivanja na skrining kao i sve ono što možemo same da uradimo kako bi umanjile faktore rizika od karcinoma dojke.

 

nadi-vreme-za-sebe-ove-subote-u-tc-usce-m

Tim povodom, na štandu će se, pored članica udruženja, nalaziti i dr Olivera Ćirković, geštalt psihoterapeut i ovim putem vas pozivamo da dođete i pitate doktorku sve ono što vas zanima iz oblasti prevencije i lečenja, psihološke podrške, zdravog načina ishrane, osnaživanja i isceljenja.

nadi-vreme-za-sebe-ove-subote-u-tc-usce-v

Odvojte vreme za sebe i pridružite nam se u subotu 15. oktobra od 11-15 časova u TC Ušće na druženju, razmeni iskustava i prikupljanju korisnih zdravstveno-iskustvenih saveta. Dobrodošle!

Save

Save

Attachment