Organizujemo Dan otvorenih vrata u Beomedu, kao znak obeležavanja Svetskog dana  zdravlja. Iskoristite priliku, dođite i pitajte sve što do sada niste imali priliku ili niste imali vremena da pitate vašeg ordinirajućeg doktora ili psihoterapeuta ili vas je bilo sramota.

U petak, 07. aprila, ordinacija Beomed će od 11 časova otvoriti vrata za sve zainteresovane koji žele da provere svoje zdravlje i to je dan kada možete pitati ili razgovarati o svemu što vas zanima, kao što je:

  • Kako organizovati najadekvatniju zdravstvenu negu za vaše najmilije, koji pate od neke hronične bolesti
  • Kako zdravo i pravilno da negujete vaše dete
  • Kako prepoznati znakove demencije i Alchajmera kod roditelja ili možda kod vas i kako se najadekvatnije nositi sa dijagnozom
  • Da li imate osećaj da ste negde zaglavljeni, da vam se ništa ne dešava i pored svog vašeg truda ili da vam se dešavaju pogrešne stvari ili pogrešni ljudi
  • Kako da vaspitavate svoje dete
  • Želite najadekvatniji režim ishrane, itd.

dan-otvorenih-vrata-u-beomedu-v

Na ova i slična, možda samo vaša pitanja, odgovore možete dobiti u ordinaciji Beomed od lekara, pedijatra i geštalt psihoterapeuta, dr Olivere M. Ćirković. Zakažite svojih 20 besplatnih minuta, obezbedite sebi i svojim najvoljenijima, prave i zdrave smernice za dugovečan i srećan život. Život po vašoj meri.

Pozovite 061/1626570 i zakažite svoj termin.

kontakt@beomed.rs, FB stranica @BeoMedRS su mesta na koje svoja pitanja možete poslati.

Save

Save

Save

Attachment