HOLISTIČKI CENTARTai Chi Chuan

Holistički centar BEOMEDA deo je našeg centra za prevenciju. Nastao je kao logična posledica rezultata aktivnosti koje smo kreirali u Beomedovom centru za prevenciju, a sve u cilju promocije zdravlja, zdravih stilova života, uspostavljanja balansa duha i tela, prevenciji određenih zaraznih i nezaraznih bolesti koje, na žalost, uzimaju maha I kod nas.
Osnovni cilj Beomedovog holističkog centra je kreiranje kompleksnog i kompletnog holističkog programa psihofizičkog ozdravljenja (koji je nastao na temeljima i rezultatima vešegodišnjeg iskustva profesionalaca angažovanih u Beomedu, kao i profesionalnom i ličnom saradnjom sa timom SunMoonStar salona lepote i fitnes centra). Radeći na pojedinačnim programima našeg preventivnog centra (kreiranje individualnih režima ishrane, programi detoksikacije, promocija zdravih stilova života, psihološka podrška, promotivni i edukativni programi tradicionalne medicine, i sl.) i osluškujući potrebe naših pacijenata i svih zainteresovanih došli smo do osnovnog postulata holizma

(grčka reč, holon) istina je uvek samo u celini, tj. organizam u fiziološkom, psihološkom i socijalnom smislu može da funkcioniše samo kao celina.

Član protekal timaBeomedov holistički centar nudi programe zdravih stilova života, kao što su: porodične i dečije aktivnosti, psihološka podrška, programi zdrave ishrane, detoksikacija a u pripremi su drugi programi.
Beomedov holistički centar posvećen je svima koji tragaju za optimalnom ravnotežom tela, duha i misli.

Naša misija – uspostaviti ravnotežu između onoga kako se osećamo, šta osećamo i kako razmišljamo

 

beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.