Violeta Zoraja, dipl. psiholog, psihoterapeut

Diplomirani psiholog, akreditovani psihološki savetnik i psihoterapeut. Završila je Filozofski fakultet u Beogradu, smer psihologija.

Od 1996. godine radi u Domu zdravlja u okviru Razvojnog savetovališta, na poslovima procene, praćenja i stimulacije psihofizičkog razvoja dece.
Bavi se individualnom psihoterapijom i savetovanjem dece i odraslih. Autor je niza edukacija za decu i roditelje. U okviru pokretanja online programa edukacije firme ComTrade za Link Group učestvovala je kreiranju i snimanju kurseva iz oblasti psihologije i psihoterapije u radu sa decom. 

U okviru BeoMed razvojnog savetovališta pored praćenja i stimulacije razvoja, rešavanja razvojnih problema dece, zajedno sa M. Psych. dr Oliverom M. Ćirković kreirale i pokrenule su školu roditeljstva. Škola podržava buduće roditelje i roditelje (vodi ih od perioda trudnoće do uzrasta deteta od 14 godina).

beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.