Postanite žena lider

новембар 4, 2016 by BEOMED
postani-žena-lider-m.jpg

ŽENA LIDER je profesionalni trening za žene, posebno kreiran da razvije liderske sposobnosti učesnica u najbitnijim sferama: svesnost, samopouzdanje, komunikacija, samopromocija, razvoj sopstvenog brenda.

Programske aktivnosti će osnažiti učesnice i uliti poverenje neophodno na liderskom putu.

Sve dame zainteresovane za lični rast i razvoj liderskih veština, žene koje su već lideri ili one koje se tek spremaju da postanu lideri, žene iz sveta biznisa, nauke, medija, politike, žene zaposlene u vladinom, privatnom ili nevladinom sektoru su idealne polaznice ovog trening programa. Program je moguće i prilagoditi grupi žena iste kompanije ili organizacije u skladu sa potrebama iste, a može se izvoditi i na engleskom jeziku.

ŽENA LIDER, I nivo trening programa sastoji se od 8 modula. Moduli se izvode jednom u 30 dana, vikendom i traju od 10h do 17h.  Ponedeljkom (nakon radnog vikenda) od 18h do 21h učesnice dobijaju gratis vreme za svoje individualne uvide i zadatke na kojima će raditi do sledećeg susreta, a koji su neophodni za njihov lični i profesionalni rast i razvoj. Svaki modul je posebna tematska celina (komunikacije, telesni procesi, sindrom Pepeljuge, antistres program, selfmarketing, itd.), a u skladu sa temom obezbeđeni su i gosti predavači.

postani-zena-lider-v
Profesionalni trening program po geštalt konceptu vodi dr Olivera M. Ćirković, geštalt psihoterapeut, vlasnik ordinacije BEOMED, kreator i predavač serije trening programa u zemlji i inostranstvu.

Broj mesta je ograničen, pošto se isključivo radi u malim grupama radi optimalnog učinka za sve učesnice.

Datum početka I modula je poslednji vikend u oktobru (26. i 27. novembar 2016. godine).

beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.