Stručne radionice i treninzi – nova usluga Beomeda

23 септембра, 2016 by BEOMED
stručne-radionice-i-treninzi-nova-usluga-beomeda-m.jpg

Nova usluga u Beomedu – stručne radionice i treninzi iz oblasti poslovnog usavršavanja, roditeljstva, rada sa decom, psihološke podrške za obolele i uskoro počinju sa radom.

Kako živimo u svetu koji nam svakodnevno donosi nove izazove i okidače za stresne situacije u sferi poslovnog i privatnog života, jasno je da nam je za neke od tih izazova potrebna pomoć kako bismo ih lakše i uspešnije prevazišli.

Bilo da želite da ostvarite bolje poslovne rezultate, uspešno izađete na kraj sa nekim poslovnim problemom, nađete zajednički jezik sa decom ili pomognete članu porodice koji je bolestan, stručne radionice i treninzi koje pokreće ambulanta Beomed sa svojim timom stručnjaka su tu da pomognu da na najbolji mogući način iskažete i iskoristite svoje potencijale i suočite se i uspešno rešite izazove i probleme.

U toku je formiranje grupa za svaku od radionica, svi zainteresovani mogu poslati mail na kontakt@beomed.rs, prijaviti se i dobiti više detalja.

beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.