Grupna podrška ženama obolelim od raka dojke počela sa radom

4 децембра, 2015 by BEOMED
grupna-podrška-ženama-obolelim-od-raka-dojke-m.jpg

Ove nedelje počela je sa radom prva grupna podrška ženama obolelim od raka dojke koju je ambulanta Beomed pokrenula kao doprinos ženama koje se bore sa ovom bolešću i njihovim porodicama.

 

U saradnji sa Udruženjem Budimo Zajedno, prva grupa žena obolelih i lečenih od raka dojke počela je sa radom po principima Geštalt psihoterapije u prostorijama Udruženja i odvijaće se svake srede, sa početkom u 16 časova.

 

Ovim putem, pozivamo sve zainteresovane dame da se jave na 011/3979882 ili email kontakt@beomed.rs, kako bismo formirali i novu grupu. Podsećamo, grupna podrška ženama obolelim od raka dojke je besplatna i odnosi se na sve žene koje su bolesne ili lečene od ove opake bolesti, kao i na članove njihovih porodica.

 

Ujedno, želimo da iskažemo zahvalnost svim damama koje su se odazvale na naš poziv, ukazale nam poverenje i prihvatile podršku kao vid pomoći ka putu borbe i izlečenja.

Vidimo se sledeće srede od 16 časova!

beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.