Besplatna psihološka podrška ženama obolelim od raka dojke

октобар 15, 2015 by BEOMED
besplatna-psihološka-podrška-ženama-obolelim-od-raka-dojke.jpg

U cilju borbe protiv bolesti karcinoma dojke i kao vid podizanja svesti o ovom problemu, ambulanta Beomed pokreće akciju besplatne psihološke podrške ženama obolelim od ove bolesti.

 

Dosadašnje iskustvo u radu, na prvom mestu kao lekara, a zatim i kao psihoterapeuta, u radu sa ženama obolelim od raka dojke, inspirisali su dr Oliveru Ćirković da pokrene akciju podrške i pomoći ženama obolelim od ove bolesti.

Besplatna psihološka podrška ženama obolelim od raka dojke pokreće se upravo tokom oktobra, meseca borbe protiv raka dojke, trajaće do kraja godine, a u pitanju su grupne terapije koje će se održavati jednom nedeljno za sve zainteresovane dame. Značaj podrške u svakom trenutku svake faze njihove borbe od neprocenjivog je značaja. Životne priče su različite, različite su i godine života, lična i profesionalna ostvarenost, različite potrebe i maštanja, a borba i cilj isti. Čuti iskustvo drugih, podeliti svoje sa njima, osvestiti da nisu same u vođenom grupnom radu izuzetna su podrška damama obolelim od karcinoma dojke.

 

Kako psihološka podrška ženama obolelim od karcinoma dojke predstavlja značajnu podršku na njihovom putu borbe i izlečenja od ove bolesti, tim lekara psihoterapeuta predvođen doktorkom Oliverom Ćirković uz superviziju Marije Stefanović, psihologa, geštalt psihoterapeuta, učitelja i supervizora geštalt psihoterapije, odlučio je da ponudi svoje znanje i pomogne svim zainteresovanim ženama obolelim od karcinoma dojke.

 

Termini za terapije i više detalja o celoj akciji biće redovno objavljivani na sajtu i nalozima društvenih mreža Facebook i Twitter ambulante Beomed.

beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.