LIČNI KALENDAR ZDRAVLJA

децембар 19, 2012 by BEOMED0
health_timetable.jpg

Sagledajte svoje potrebe, svoje obaveze, kako poslovne tako i privatne, ali pre svega oslušnite unutrašnje poruke, osetite svoje telo i uskladite ritam rada i življenja sa njima.

testimonialsNapravite lični kalendar zdravlja: napravite raspored za posetu lekaru (prevencija Vam je mnogo bezbolnija od lečenja), posavetujte se i napravite zdrav jelovnik koji Vama odgovara (ne čekajte da prođu slavlja i da dođe proleće), častite sebe nekom fizičkom aktivnošću i uživajte u njoj… Već danas je najbolji dan za to. Ne sutra, prekosutra, niti za mesec dana… Danas. Zašto odlagati?

A ukoliko ste zbog „tempa življenja“ zaboravili kako je to slaviti običnost onda je danas pravi dan da započnete s uvođenjem novina.

Danas Vam prikazujemo spisak preporučenih lekarskih pregleda, u kojem životnom dobu se izvode, šta podrazumevaju, koliko često se savetuju.

PREGLED PREPORUČENIH LEKARSKIH PREGLEDA PDF


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


beomed futer logo (1)

Pružamo visoko kvalitetnu medicinsku negu zasnovanu na dokazima za vaše dete i sve članove vaše porodice, u malom, ali sigurnom okruženju, od rođenja do odraslog doba.

Najnoviji članci

© 2018 - BeoMed. Sva prava zadržana.